Skip to main content

Startpagina  Over ons  Contact opnemen   
Macropus, het IT consultancy bedrijf dat succesvolle IT-infrastructuur projecten realiseert.
 
Van cloud-computing tot schaalbare groene datacenters, van fysieke werkplekken tot VDI werkplekken, Macropus helpt U deze technogie te implementeren. Aan de hand van uw wensen en eisen stellen wij technische ontwerpen op voor alle lagen van de IT- infrastructuur. Wij zijn gespecialiseerd in Microsoft technologie en uitgebreid gecertificeerd. Wilt u weten wat Macropus voor uw omgeving kan betekenen neem dan contact met ons op. 


Virtualisatie, cloud-computing en/of flexibele werkplekken implementeren in uw onderneming? Wij helpen u graag en gedegen.

Onze medewerkers zijn MCSE2003 en MCITP:Enterprise Administrator gecertificeerd en hebben daarbij ook andere certificeringen behaald onder andere op het gebied van Windows Vista, Windows 7 en SharePoint.

 

 

 

Een IT-project op een gecontroleerde wijze uitvoeren, onze projectleiders helpen u graag.
 
Wij zijn PRINCE2 Foundation gecertificeerd en hebben uitgebreide ervaring met het aansturen van projectteams en operationele teams.

 

Certificeringen en Curriculum Vitae

 

 

Via de Microsoft MCP-website kunt een transcript inzien waarop alle certificeringen van Tom Driessen genoemd staan. Klik hier voor de pagina.

 

Transcript ID: 790631
Access code: 20131370